• Ingyen e-Book - Kód: eBookS2024 35.000Ft feletti vásárláshoz most!

Íróasztaltól az éjszakába – Egy szett, ami követi a napirendedet

szerző EW Group January 20, 2022

Ebben a rohanó világban, nekünk hölgyeknek különösen nehéz, hogy mindig sikerüljön az egyes szerepekhez igazodni. A gyerekeket iskolába vinni, fontos megbeszélést tartani a munkahelyen, bevásárolni, majd vacsorázni a barátokkal…Mindezt nehéz kezelni. Általában kifutunk az időből, vagy csak 10 percünk van arra, hogy felkészüljünk a következő találkozóra. Így nem csoda, ha napi 3-4 szettre is szükség van... 

De hogy lehetne ezt kezelni? A kulcs itt a variálhatóság, avagy a „felöltözés” és a „levetkőzés” művészete. Ez természetesen csak olyan ruhadarabokkal működik, amelyek kényelmesek, elegánsak és van egy bizonyos stílusuk, ami miatt jól mutatnak magassarkúval és az edzőcipőkkel egyaránt.

 

  1. Válassz időjárásnak megfelelő ruhát!

Magától értetődő, hogy a forró nyári napokon válassz világosabb színeket, rövidujjúakat és laza szabású ruhadarabokat, míg hideg őszi reggeleken válaszd inkább a vastagabb anyagokat, és kombináld őket egy dzsekivel vagy kardigánnal.

 

  1. Öltözz úgy, hogy a napirended első pontjához igazodjon a szetted!

Ha irodában dolgozol, és reggel egyenesen oda mész, akkor ennek a megjelenésnek kell fókuszban lennie, amikor készülődsz. Szigorú öltözködési szabályod van? Kövesd azt, elegánsan öltözve egy kis fekete ruhával, fekete szoknyával és egy sima inggel!

 

  1. Add hozzá a stílusod!

Nagyon fontos, hogy jól érezd magad az öltözékedben, ezért ne félj a tervezéstől! Dobd fel a monokróm ruhát egy színes övvel, vagy viselj fémes kiegészítőket!

 

  1. Legyen kéznél a szetted minden variációja!

Ha egy hétköznapi találkozóra készülsz az irodai munkaidő után, akkor cseréld a magassarkút edzőcipőre, és viseld kedvenc ruhádat egy kényelmes lapos cipővel! Ha inkább az elegáns stílust részesíted előnyben, akkor válassz egy balerina cipőt, ami egy ruhával vagy szoknyával is jól mutat.

 

Ruhaválasztás előtt a kulcs mindig a rugalmasság és szabadság. Ezért vagyunk mi, az Essential Wardrobe, hogy megalkossuk a legkülönfélébb darabokat, amelyek életmentőek lehetnek minden dolgozó nő számára.

Ugrás a lap tetejére