• Ingyen e-Book - Kód: eBookS2024 35.000Ft feletti vásárláshoz most!

Hogyan találd meg a saját stílusod?

szerző EW Group January 20, 2022

Manapság elengedhetetlen, hogy ne csak fejleszd magad, - hogy naprakész legyél a munka, a magánélet vagy a szabadidős tevékenységek terén, - hanem, hogy amennyire lehet merülj el a részletekben is. Néhány nő úgy gondolja, hogy a stílus egyenlő a divattal, azzal a változó, gyors körforgással, amellyel nagyon nehéz lépést tartani. Pedig nem így van, hiszen a stílus és a divat nem egy és ugyanaz.

Bár a divat globális, folyamatosan változik, és néha nehéz követni, a stílus örök, egyedi és abszolút személyes. Nincs szigorú recept arra, hogy milyen is legyen az egyéni, saját stílusod.

 

A legjobbat hozza ki belőled

A stílus olyan, mint a varázspálcád, amikor kell, akkor minden helyzetben a legjobbat hozza ki belőled. A stílusod hangsúlyozza az előnyös oldaladat, és elrejti azokat a területeket, amelyeket nem feltétlenül szeretnél megmutatni.

Pinterest

Rólad mesél

A saját stílusod rólad mesél, még azelőtt, hogy bemutatkoznál. A stílus megmutatja, hogy hétköznapias vagy inkább formális típus vagy, a színek pedig arra engednek következtetni, hogy mennyire vagy laza vagy éppen azt is, hogy félénkebb vagy zártabb személyiség vagy. A kiegészítők hiánya azt jelzi, hogy inkább a minimalista típusba tartozol, míg például a csillogó ékszerek igazi szenvedélyes személyiségről tanúskodnak.

Pinterest

Magabiztossá tesz

Akkor találtad meg a tökéletes stílust, amikor minden egyes darab magabiztossá tesz, és végre “önmagad" vagy. Ha biztos vagy abban, amit viselsz, az tükrözi önbizalmadat is.

 Pinterest

Kényelmes

A divat nem mindig kényelmes. Ha azonban a ruha itt-ott gyűrődik, a cipő szorít, vagy folyamatosan húzgálnod kell az ingedet, hogy eltakard a hasad, akkor nem a megfelelő öltözéket választottad. Így biztosan nem vagy összhangban a stílusoddal. Ügyelj arra, hogy a viselt anyagokban jól érezd magad, a szabás előnyös és kényelmes legyen, és tudj benne mozogni!

 Pinterest

A stílusod megtalálásához lehet, hogy még jobban bele kell merülnöd a témába, és különböző szetteket is ki kell próbálni. A nap végén ne felejtsd el lejegyzetelni, hogy milyen érzéseket keltett mindez benned, vagy akár kérhetsz külső segítséget is, hogy többet megtudhass stílusodról objektív szemszögből is.

Szakmai tanácsért keress minket bátran elérhetőségeinken!

Ugrás a lap tetejére